Få lägre energikostnader och bidra till en bättre miljö

Vi kan bland mycket annat hjälpa dig med att välja rätt solceller. När vi gjort det hjälper vi dig också med installationen. Är du privatperson hjälper vi dig även med ditt ROT-avdrag. Läs mer om några av våra tjänster nedan.

img

Val av solceller

Är du osäker på vilken typ av solceller som du vill satsa på? Då hjälper vi dig med att ta reda på vilka solceller som passar bäst för dig, din bostad eller fastighet.

img

Installation av solceller

När du väl har bestämt dig för vilken typ av solceller som du vill ha är det dags att installera de. Självklart hjälper vi dig även med detta.

img

Underhåll

Solceller är en energikälla som i regel inte kräver något underhåll. Självklart händer det dock att det uppstår problem, även fast detta är ytterst ovanligt. Om det mot all förmodan skulle göra det kan du dock räkna med att vi hjälper dig med underhållet av dina solceller.

img

Appar

Många solceller kan kopplas till en app på din mobiltelefon eller surfplatta vilket gör att du kan hålla koll på hur mycket energi du producerar. Vi hjälper dig med att skaffa dig en sådan app och förklarar hur den fungerar samt hur du använder den.