Gör framtiden grönare med solceller

Solceller är bra för miljön då det är förnybar energi. De är också bra för din ekonomi eftersom de ger dig lägre energikostnader. De går också att skaffa oavsett var i Sverige du bor någonstans. I de norra delarna av landet är det visserligen mörkare under vintern men samtidigt ljusare under sommaren eftersom solen på vissa platser mer eller mindre är uppe dygnet runt. De är därför värda att satsa på oavsett vilken del av landet du bor någonstans. Som tidigare nämnt går det även att lagra den energi som produceras och använda vid senare tillfällen. I många fall har du också möjlighet att sälja det överskott av energi som produceras om du föredrar att göra det. Det är med andra ord en investering värd att satsa på!

Lägre energikostnader till ett bra pris

Det finns numera möjlighet att dra nytta av solens energi och ingen anledning till att vänta längre. Idag har solceller blivit mer estetiska och det går att hitta lösningar som passar alla typer av byggnader. Det vanligaste är att man placerar de på taket. Våra solcellspaneler är av högsta kvalitet och kommer att kunna förse dig med energi från solen så fort vi installerat de. Även om det innebär en kostnad för dig till en början kommer du i det långa loppet kunna spara mycket pengar genom att satsa på de samtidigt som de är en miljövänlig energikälla.

Få skattereduktion med ROT-avdraget

2021 införde den svenska regeringen ett ROT-avdrag för att privatpersoner ska kunna få en skattereduktion vid installation av grön teknik och energikällor som solceller. Det kan närmare bestämt ge dig en skattereduktion på 15 – 50% för material- och installationskostnader.