Våra tjänster

I våra tjänster ingår att hjälpa dig att välja solceller. Vi monterar dem och kan också hjälpa dig att ansöka om statligt bidrag för dem. Vi visar hur lätt det är att utnyttja solens energi, som ju alla får gratis, hur man lätt sparar 50 procent av sin elkostnad och samtidigt gör något riktigt bra för miljön. Våra engagerade och rutinerade medarbetare har redan monterat mängder av solceller i Göteborg och nu kan ni också dra fördel av deras kunskaper. Många av våra kunder väljer också att installera laddstationer för elbilar samt att ha ordentligt med batterilagring.

Vi monterar solceller runt om i Göteborg

De som anlitar oss för att montera solceller i Göteborg är både företag, fastighetsbolag, lantbruk och jordbruk. Alla som har outnyttjade ytor har nytta av att montera solceller. Det är bäst om platsen har söderläge, men det är inte nödvändigt, för det produceras energi även under mulna dagar. Under långa solperioder kan ni spara överskottsenergin i batterier för senare användning. Våra solceller är kvalitetssäkrade vilket gör att  våra solceller håller kvaliteten i flera decennier.

Med solceller har du alltid energi

Solcellerna bara sitter där och ger energi varje dag i uppemot 30 år. De är underhållsfria, tysta och släpper inte ut några avgaser eller lukter. Ni vet att ni på sikt gör en god gärning både för miljön och företagets ekonomi. Dessutom är solceller estetiskt tilltalande och därför snygga vart de än placeras. Det är helt enkelt en riktigt lönsam affär för er.  Vi hjälper er från projektering och montering till ansökan om bidrag för dina solceller i Göteborg.