Gör framtiden grönare med solceller

Solceller är bra för miljön då det är förnybar energi, men det är samtidigt bra för dig som i det långa loppet får lägre energikostnader. Idag kan du dra nytta av solceller oavsett var ni finns i landet. Finns ni i södra eller mellersta Sverige kan ni nyttja solceller i stort sett året runt. Solceller är en riktigt bra investering! Överskottet av solenergin går att lagra för framtida behov eller säljas på elmarknaden, därför lönar sig investeringen snabbt. Många som väljer att installera solceller passar också på att installera batterilagring och laddningsstation för elbil.

Lägre energikostnader till ett bra pris

Det finns alla förutsättningar för att dra nytta av solens energi och ingen anledning till att vänta längre. Idag har solcellspaneler blivit mer estetiska och det går att hitta lösningar som passar alla fastigheter. Solceller går att placera på alla typer av fastigheter. Givetvis är det bäst att ha solcellerna åt syd men det går även i andra väderstreck. Våra solcellspaneler är av högsta kvalité och vi är måna om våra kunder på ett professionellt sätt. Varför inte göra livet mer miljövänligt och samtidigt göra energiproduktionen till en vinst?

Installera solceller och få skattereduktion med ROT-avdraget

Regeringen har 2021 infört ett ROT-avdrag för att privatpersoner ska kunna få en skattereduktion vid installation av Grön teknik tex solceller. Installera Grön Teknik och få en skattereduktion med mellan 15 – 50 procent av material- och installationskostnad. Vi hjälper er med vad som krävs för att ni ska få ut det mesta av er investering.