Bli självförsörjande med solceller

Solceller är bra för miljön då det är förnybar energi, men det är samtidigt bra för dig som i det långa loppet får lägre energikostnader. Idag kan du dra nytta av solceller oavsett vart du håller till i landet. Håller ni till i södra eller mellersta Sverige kan ni nyttja solceller i stort sett året runt. Solceller är en riktigt bra investering! Överskottet av solenergin går att lagra för framtida behov eller säljas på elmarknaden, därför lönar sig investeringen snabbt. Många som väljer att installera solceller passar också på att installera batterilagring och laddningsstation för elbil.

solceller

Lägre energikostnader till ett bra pris

Det finns alla förutsättningar för att dra nytta av solens energi och ingen anledning till att vänta längre. Idag har solcellspaneler blivit mer estetiska och det går att hitta lösningar som passar alla fastigheter. Solceller går att placera på alla typer av fastigheter och det finns inbyggda paneler i tak för den som vill ha ett mer estetiskt utseende. Givetvis är det bäst att ha solcellerna åt syd men det går även i andra väderstreck. Våra solcellspaneler är av högsta kvalité och vi är måna om våra kunder på ett professionellt sätt. Varför inte göra livet mer miljövänligt och samtidigt göra energiproduktionen till en vinst?

Ta del av Solcellsbidraget år 2021

Det finns goda möjligheter att ansöka om investeringsstöd. Regeringen har i sin budget inför 2021 avsatt medel för att privatpersoner ska kunna få ta del av ett grönt rotavdrag. För den som vill investera i solceller så finns det möjlighet att ansöka om stöd för upp till 15 procent av material- och installationskostnad.

Vi hjälper er med vad som krävs för att ni ska få ut det mesta av er investering.