Om oss

Företaget drivs av grundaren som drivit det sedan företagets start med mottot att alltid leverera ett arbete som både kunden och vi själva är nöjda med. Under åren har företaget utvecklats mycket och idag kan vi också erbjuda projektering och installation av solceller/solel.

Solceller på taket eller en hel solcellspark?

Vi har hjälpt både privatkunder, företag, fastighetsägare, lantbruk och bostadsrättsföreningar att bygga ett hållbarare samhälle genom konsultation, projektering och installation. Oavsett om du vill ha solceller på en fastighet eller anlägga en hel solcellspark så löser vi det åt er. 

Förutom installation kan vi även fungera som er rådgivare om ni tvekar och behöver tips när ni tar beslutet om en framtida energioptimering. Vi har erfarenhet inom projektering, konsultation, materialinköp och installation av solcellsanläggningar samt även hjälp med eventuellt bygglov inkl. ritningar.

Vi drivs av att se till att omställningen till ett förnybart energisystem blir verklighet. Och vårt uppdrag är att sprida kunskap om att solel fungerar utmärkt även i Sverige och göra det enkelt och tryggt för fastighetsägare att använda sina tak för solel.

Låt oss ta hand om er installation och göra er mer energieffektiva.